AYIT Consultancy
Stationsstraat 32
5038 ED Tilburg
013-4678406
info@ayit.nl
V-card

Leergang Controlling Kinderopvang

Een leergang speciaal voor controllers in de sector kinderopvang

Kinderopvangbestuurders en -controllers staan voor de uitdaging de balans te bewaken tussen de kwaliteit van de kinderopvang aan de ene kant en de beschikbare middelen aan de andere kant.

Hoe doe je dat in een tijd waarin de veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen en je geconfronteerd kunt worden met omstandigheden die niet voor mogelijk gehouden werden? Er komt veel op de kinderopvang af. Omgaan met externe partijen die iets van de kinderopvang verwachten, implementeren van nieuwe wettelijke maatregelen, demografische ontwikkelingen en de opkomst van nieuwe technologieŽn in het primair proces en in de bedrijfsvoering.

En ondertussen de kwaliteit van de kinderopvang op peil en de organisatie in control houden. Dat vergt kennis over controlling. Maar vooral ook de competentie om die kennis toe te passen. De Leergang Controlling Kinderopvang is erop gericht de financial of businesscontroller hierbij te ondersteunen.

Doelgroep

De Leergang Controlling Kinderopvang is een uniek programma, ontwikkeld door Peter Kruijsen van Infinite Financieel en Tony Weggemans van Ayit Consultancy in samenwerking met Avans+, de opleider voor de serieuze professional. Dit programma is speciaal bestemd voor controllers, managers en hoofden bedrijfsvoering, financiŽn en planning & control, die werkzaam zijn in de kinderopvang.

Programma

In vijf losse dagen (meestal op een donderdag) word je bijgepraat over de nieuwste theoretische ontwikkelingen in het vakgebied controlling en krijg je een speciaal voor de kinderopvang ontwikkeld programma om die theorie toe te passen in je eigen organisatie. ‘s Middags is er onder begeleiding van Tony Weggemans & Peter Kruijsen aandacht voor de praktijk en voor uitwisseling van ervaringen met collega’s.

Dag

Thema

Docent

Dag 1

Management Control

Hans van Lamoenl

Dag 2

Internal Control & Accounting
Information Systems

Rob Schapink

Dag 3

Soft Controls

Sander van Oosten

Dag 4

Het werken met data/IT en control
Presentatie persoonlijke opdrachten

 

Dag 5

Corporate Governance / Risicomanagement
(afsluitend een bedrijfsbezoek)

Sander van Oosten

Kosten en resultaat

De studiebelasting bedraagt ongeveer 75 uur:
  ē  5 lesdagen van 9.30 uur tot 16.30 uur (totaal 35 uur)
  ē  voorbereiding van de lesdagen (gemiddeld 4 uur per lesdag, totaal 20 uur)
  ē  uitvoering persoonlijke opdracht (gemiddeld ongeveer 20 uur).

De kosten voor de leergang bedragen € 4.250,00 (vrijgesteld van btw; tarief 2022). Met de leergang zijn maximaal 15 PE-punten te behalen als je in het bezit bent van een 11RA/RC/CPC titel. De leergang sluit af met een certificaat van Avans+. Dit certificaat biedt toegang tot vervolgmodules binnen het aanbod van Avans+.

Aanmelden is mogelijk via de website: www.infinitebv.nl. Daar vind je ook meer info over programma en de data van de Leergang.

 De Leergang Controlling Kinderopvang wordt georganiseerd in samenwerking met:

Logo Avans4
Infinte-logo-318x100